Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Timur Temeltaş, Kastamonuspor'da
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
KSK’ya ‘lisans’ için ek süre
ULUSAL LİSANSA SAHİP KULÜP SAYISI 31 OLDU
1. Lig’e son bileti Urfa kaptı
Bucaspor 1928’i 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor, maç sonrası düzenlenen törenle kupasını aldı.
Çorum FK şampiyon
TFF. 2 Lig Beyaz Grup'ta lider olan Çorum FK, sahasında karşılaştığı Isparta 32 Spor’u 2-1 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
2. Lig’de son 7 hafta
GMG Kastamonuspor’un mücadele ettiği TFF 2’nci Lig’de normal sezon heyecanının tamamlanmasına artık 7 maç kaldı.
KSK U17 tam gaz
Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden GMG Kastamonuspor U19 takımı deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile karşılaştı. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz deplasmanda Kırıkkale temsilcisine 2-0 mağlup oldu.
KSK Ulusal Kulüp Lisansına kavuştu
GMG Kastamonuspor, Ulusal Kulüp Lisansını aldı. TFF tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda kırmızı siyahlı temsilcimiz gereklilikleri yerine getirmesi sebebiyle Ulusal Kulüp Lisansı almayı başardı.
Taraftardan U19 maçına çağrı
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz GMG Kastamonsupor alt yapı takımlarının Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadeleleri sürüyor. Oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan GMG Kastamonuspor’un U-19 takımı, cumartesi günü grup liderliği için önemli bir maça çıkacak.
KSK’da ‘Penbe’ rüzgarlar esiyor
GMG Kastamonuspor’da Teknik Direktör Metin Akpunar ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine kimin getirileceği kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor.
Gelişim Ligi’nde rakipler belli oldu
U19, U17 ve U15 Bölgesel Gelişim Ligleri’nde yer alacak olan GMG Kastamonuspor’un rakipleri belli oldu. Bu sezon alt yapıya verilen önemle birlikte büyük bir yatırım yapılan U19, U17 ve U15 GMG Kastamonuspor takımlarının yer aldığı gruplar ve fikstürü belli oldu.
Kırmızı Gruptayız
2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi.Buna göre temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 20 takımın yer alacağı TFF 2’nci Lig Kırmızı grupta yer alacak.
Eski KSK'lı Üstüner, koronavirüse yenildi
TFF 2. Lig takımlarından Çorum FK’da antrenör olarak görev yapan Kastamonuspor eski antrenörlerinden Bülent Üstüner, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti